آخرین وضعیت آتش‌سوزی گسترده در انبار ساختمان شماره ۲ ساوه پیوستن مهاجم ۱۸ ساله به استقلال/پدیده جوان فوتبال اهواز کیست؟ مریم آزمون سرمربی تیم فوتبال زنان پرسپولیس شد پایان روز نخست بسکتبال کاپ آسیا با برد چین تایپه + نتایج رقابت‌ها بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند طرح جدید فرانسه و انگلیس برای مقابله با هجوم مهاجران شیخ نعیم قاسم: اگر سلاحمان را تحویل دهیم، تجاوز متوقف نخواهد شد تصادف مرگبار در محور دهلران با ۳ فوتی و ۵ مجروح نواف سلام: ارتش به تدوین طرحی برای انحصار سلاح مکلف شده است سرکنسول ایران در هرات: راه برای ورود قانونی اتباع افغانستان بسته نیست سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند استقلال دست روی لژیونر معروف گذاشت اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم قرعه‌کشی لیگ یک فوتبال انجام شد + جزئیات نتایج

واکنش ماجدی به دیدار ایران با برزیل و آرژانتین

سرپرست فدراسیون فوتبال گفت: درباره برگزاری دیدار تدارکاتی تیم ملی فوتبال با برزیل و آرژانتین من چیزی نمی دانم و از کامرانی فر بپرسید.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۷ - ۲۷ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 April 16
کد خبر: ۱۲۹۷۵۲

به گزارش راهبرد معاصر میرشاد ماجدی درمورد آخرین وضعیت برگزاری دیدارهای دوستانه تیم ملی اظهار داشت: طبق برنامه‌ریزی که با بهرام رضاییان، حمید استیلی و اسکوچیچ انجام دادیم قرار شد دور هم بنشینند و برنامه ریزی کنند. اسکوچیچ برنامه‌ها را داده، اما این دوستان باید آنها تدوین کرده و به ما بدهند تا در هیأت رئیسه مطرح و آنها را اجرایی کنیم.

وی درمورد مذاکراتش با جیانی اینفانتینو در مراسم قرعه‌کشی جام‌جهانی ۲۰۲۲ قطر عنوان کرد: شخصاً با اینفانتینو صحبت کردم و درمورد فوتبال ایران و مسائل ایجاد شده صحبت کردم. او هم گفت ما دوست داریم نه تنها به ایران بلکه به همه کشورها کمک کنیم. این بحث اصلی و ابتدایی اینفانتینو بود و به ما هم به ویژه در بحث پول‌های بلوکه شده‌مان در فیفا و AFC قول همکاری داد.

سرپرست فدراسیون فوتبال عنوان کرد: دنبال راه حلی هستیم تا به سرعت پول‌های خود را دریافت کنیم و بتوانیم آماده‌سازی خیلی خوبی برای جام‌جهانی داشته باشیم.

ماجدی درخصوص نیاز تیم ملی فوتبال به برگزاری بازی‌های دوستانه گفت: مسابقات در فیفا دی ها برگزار می‌شود. در کل حدود ۲ ماه است که فدراسیون را تحویل گرفته‌ام. شاید تیم‌های بزرگ در رنکینگ فیفا از یک سال قبل برنامه‌های خود را چیده باشند. ما باید ببینیم کدام تیم‌ها با هم بازی ندارند و فیفا دی‌ های‌ شان خالی است. قطعاً با برنامه‌ریزی سرمربی و کادر مدیریتی تیم ملی سعی می‌کنیم بهترین برنامه‌ریزی را داشته باشیم.

وی درباره راهکار فدراسیون فوتبال برای اینکه تیم ملی امید در رقابت‌های قهرمانی آسیا با مشکل تقویم لیگ برتر مواجه نشود، گفت: می‌توانید در این مورد با سهیل مهدی صحبت کنید. برای فدراسیون و کشور تیم‌های ملی در اولویت هستند. برآیند لیگ تیم‌های ملی هستند و به راحتی می‌توانیم این مشکل را به ویژه برای تیم المپیک حل کنیم.

سرپرست فدراسیون فوتبال درباره آخرین وضعیت برگزاری بازی دوستانه با آرژانتین و برزیل خاطرنشان کرد: در این رابطه چیزی نمی‌دانم و اگر کامرانی‌فر گفته از خودش بپرسید. چیزی را که قطعی شود ۱۰۰ درصد اعلام خواهیم کرد.

ماجدی درباره آخرین وضعیت مسدودی حساب‌های مالی فدراسیون اظهار داشت: فقط یکی از حساب‌ها بسته شده و سعی داریم ظرف یک هفته آینده با سازمان مالیاتی صحبت کنیم. در سال جام‌جهانی همه باید به فوتبال کمک کنند. ما هم جزو سازمان‌هایی نیستیم که نخواهیم پول را پرداخت کنیم. مقداری در مضیقه هستیم و انشاءالله این اتفاق می‌افتد.

کلمات کلیدی: فدراسیون فوتبال
ارسال نظر
آخرین اخبار